پنجشنبه 23 اسفند 1403 - Thu 13 Mar 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • ما با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم/ اگر با واشنگتن در زمینه انرژی به توافق برسیم، گاز روسیه را به اروپا باز خواهیم گرداند.

  • چها«قاشق‌زنی» چهارشنبه‌سوری در قزوین

  • عجیب ترین پل دنیا در ژاپن

  • پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

  • سوریه در میانه ناآرامی و اتحادی تاریخی!

  • وارونگی «پایان تاریخ» ترامپ، کاتالیزور است

  • بغض و دلتنگی مریم سعادت برای شخصیت عروسکی «زی‌زی گولو»

  • روایت جدید اینترنشنال از ماه رمضان در ایران

  • اصرار قلدرها به مذاکره برای تحمیل توقعاتشان است؛ ایران نخواهد پذیرفت/ یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است+ فیلم

  • رونالدو با رکورد جدید و بی نظیر به دیدار استقلال می آید

  • حمایت یک مفسد اقتصادی از موزیک جدید ساسی مانکن/ حنجره‌ شیطانی که فقط برای ابتذال و توهین به مقدسات می‌خواند+عکس و فیلم

  • استقلال با مشکل روبرو شد/سه بازیکن اصلی استقلال غایب هستند+اسامی

  • ترامپ: نامه به رهبر ایران را دیروز ارسال کردم/نمایندگی ایران در نیویورک: تاکنون نامه‌ای از سوی ترامپ دریافت نکرده‌ایم

  • ارکستر موسیقی ملی ایران به استقبال بهار

  • تیراندازی نیروهای دولت حاکم سوریه به سوی خانه‌ی مخالفان

  • فضاپیمای استارشیپ برای دومین بار منفجر شد

  • ایران نیاز به واسطه ندارد؛ روسیه مراقب کلاهبرداری آمریکا باشد

  • پرونده مهدی یراحی مختومه شد

  • پرسپولیس با دو مصدوم،احتمال به کار گیری یک ستاره جوان به عنوان فیکس

  • با تخریب جنگل‌ها و تبدیل کاربری اراضی کشاورزی مقابله شود+عکس

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 393952
    تاریخ انتشار: 18/بهمن/1403 - 12:38

    مسابقات هفته نوزدهم لیگ برتر /سرمربی هم با استقلال به هم زد!/نبردی مهم برای پرسپولیس!+عکس

    در ادامه مسابقات هفته نوزدهم لیگ برتر جمعه 4 دیدار برگزار می شود که در مهم ترین مسابقه سپاهان صدرنشین میهمان تیم ملوان است و استقلال بدون سرمربی دائمی به مصاف تیم مس رفسنجان خواهد رفت.

    مسابقات هفته نوزدهم لیگ برتر /سرمربی هم با استقلال به هم زد!/نبردی مهم برای پرسپولیس!+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    در این مسابقات تیم های مدعی و بالانشین به مصاف تیم های پایین جدولی می روند.نگاهی به چهارمسابقه فردا می اندازیم؛

    ملوان بندرانزلی -سپاهان اصفهان؛ نبرد زرد پوشان با قوی سپید و مربی که به خودش اولتیماتوم داد!
    ملوان 6 هفته ای است که رنگ برد را ندیده و به همین دلیل با 20 امتیاز به رده دهم جدول لیگ برتر سقوط کرده و این هفته هم اگر پیروز نشود شاید یک پله دیگر در جدول سقوط کند. آن هم بعد از نتایج درخشانی که در نیم فصل اول گرفت.سپاهان صدرنشین لیگ برتر هم هفته گذشته مقابل شمس اذر متوقف شد و با تراکتور تیم رده دوم فقط یک امتیاز اختلاف دارد بنابراین اگر زردپوشان اصفهانی پیروز نشوند ممکن است صدر را از دست بدهند. ملوان در سال های اخیر یک برد و یک مساوی مقابل سپاهان داشته و سه بار شکست خورده اما قوی سپید خزر با همان یک مساوی یک جام قهرمانی را از سپاهان در لیگ برتر گرفت. در این فصل هم در بازی رفت سپاهان مقابل ملوان پیروز شد.فردا همه انتظار یک بازی زیبا و تماشاگر پسند را دارند زیرا هر دو تیم به دنبال برد هستند.برایان دابو به دلیل محرومیت و هادی محمدی و حسین گودرزی به دلیل مصدومیت سه غایب سپاهان در بازی فردا هستند اما ملوان هم مهدی عبدی و محمد عمری را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد و با حضور این بازیکنان قطعا ملوان قدرت بیشتری در بخش تهاجمی داشت.سپاهان برای پیروزی و حفظ صدر به شمال کشور سفر می کند و ملوان هم برای بازگشت به روزهای خوب ابتدای فصل! مازیار زارع هفته گذشته گفت اگر در دو باز اینده نتواند نتایج خوبی بگیرد از سرمربیگری ملوان استعفا خواهد داد! فردا یکی از این دو مسابقه است و اولتیماتومی که زارع به خودش داده !

    نساجی مازندران – چادرملو اردکان؛ 3 امتیاز واجب تر از نان شب برای قائمشهری ها
    نساجی با سه شکست متوالی این هفته میزبان تیم تازه وارد چادرملوست که نتایج خیلی خوبی در این فصل کسب کرده اما نساجی 15 امتیازی یکی مانده به آخر جدول لیگ است و برای بقا تلاش می کند. ساوو میلوشویچ سرمربی جدید و صربستانی تیم نساجی هم در اولین حضورش در لیگ برتر شکست خورد ولی چادرملو 23 امتیازی در رده هشتم است و هیچ دغدغه ای ندارد شاگردان سعید اخباری هفته گذشته در دیداری سخت و نفسگیر ملوان را با استفاده از کمک داور ویدئویی شکست دادند اما باشگاه نساجی دو هفته پیش و بعد از باخت خانگی با انتشار بیانیه ای نوشت که دیگر اجازه ورود کمک داور ویدئویی را به ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر نخواهد داد! مساله ای که البته بعید است اتفاق بیفتد بخصوص اینکه کادرفنی تیم چادرملو از ابتدای فصل همواره به دنبال استفاده از این تکنولوژی در بازی هایشان هستند. بازی رفت را چادرملو با یک گل برده اما نساجی می داند سه امتیاز این بازی برایش از نان شب واجب تر است.
     

    خیبرخرم آباد – فولاد خوزستان؛ نبردی مهم برای پرسپولیس!
    خیبرخرم آباد هفته گذشته یک مساوی پرگل و جذاب مقابل ذوب آهن داشت و حالا در خانه میزبان فولاد رده سومی است. خیبری ها می خواهند از رده سیزدهم جدول جدا شوند و حداقل یکی دو پله دیگر در جدول صعود کنند و فولاد خوزستان هم می داند اگر این هفته پیروز نشود ممکن است رده سوم جدول را از دست بدهد. نتیجه این بازی هم برای پرسپولیس در بالای جدول و هم برای تیم های رده دوازدهم تا پانزدهم جدول اهمیت زیادی دارد. خیبر اگر برنده شود در حاشیه امنیت قرار می گیرد اما در صورتیکه امتیاز از دست بدهد وضعیتش در جدول لیگ به خطر می افتد. بازی رفت را فولاد خوزستان در اهواز یک بر یک متوقف شد.مدیران و مسئولان خیبر معتقدند که داوری ها به ضرر آنها رقم خورده و این تیم از نظر اشتباهات داوری لطمه خورده است. سعید دقیقی و یحیی گل محمدی هر دو از مربیان با دانش نسل جدید هستند و البته که گل محمدی سابقه، افتخار و تجربه بیشتری در مربیگری دارد.
     

    مس رفسنجان – استقلال؛ بازی خداحافظی سهراب!
    سیروس پورموسوی مربی با تجربه برای نجات باشگاه مس و حفظ این تیم در لیگ برتر به رفسنجان آمده و در اولین حضورش یک امتیاز از آلومیینوم اراک گرفت و این هفته باید به مصاف استقلال بحران زده با سرمربی موقت برود. آبی پوشان هفته گذشته اگرچه استقلال خوزستان را شکست دادند و 22 امتیازی شدند اما همچنان در رده نهم جدول قرار دارند که اصلا در شان باشگاه دو ستاره آسیایی نیست. از سویی دیگر استقلال دوشنبه شب مقابل الشرطه عراق با وجود بازی خوبی که انجام داد متوقف شد تا صعودش در آسیا به اما و اگر و روز آخر بکشد.سهراب بختیاری زاده هم با توجه به جوی که علیه اش در فضای مجازی راه افتاده اعلام کرد بعد از مسابقه با مس رفسنجان دیگر در این تیم مربیگری نخواهد کرد و آخرین حضورش به عنوان سرمربی موقت است. مدیران باشگاه نیز مشغول رایزنی برای جذب مربی خارجی هستند هرچند در این مدت شایعه بازگشت مجید نامجو مطلق به عنوان مربی موقت هم شنیده شد. حالا تقابل سهراب با پورموسوی که او هم خوزستانی است دیدنی خواهد بود مس می داند اگر در این بازی برنده نشود شاید یک پله در جدول سقوط کند و به رده پانزدهم برسد اما در صورت پیروزی شاید دو سه پله بالا بیاید. استقلال هم شانس صعود حداقل دو پله ای را در جدول لیگ دارد.

    مس با 26 گل خورده دومین خط دفا ع ضعیف لیگ برتر را در اختیار دارد و شاید این مسابقه فرصت خوبی برای خودنمایی کوجو مهاجم جدید استقلال باشد هرچند مسعود جوما هم در بازی با الشرطه یک گل زیبا زد که افساید گرفته شد اما بعید است او فردا در ترکیب ثابت قرار بگیرد.مس رفسنجان از سرمربی سابق خود به دلیل صحبت هایی که در مورد نحوه برکناری اش انجام داده هم شکایت کرده تا حواشی این باشگاه تمامی نداشته باشد و استقلال هم البته وضعیت خیلی آرامی ندارد و دل هواداران از نتایج تیم محبوب شان خون است و انگار دیواری کوتاه تر از دیوار سهراب هم پیدا نمی کنند و علیه او و بازیکنان شعار می دهند که واقعا بی انصافی است به هر حال آخرین حضور سهراب به عنوان سرمربی استقلال در لیگ برتر را فردا شاهد خواهیم بود.

    برنامه مسابقات و جدول لیگ برتر
    هفته نوزدهم؛ گرامیداشت روز نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایرانپنجشنبه ۱۸ بهمنذوب‌آهن اصفهان - تراکتورتبریز - ساعت ۱۶- ورزشگاه فولادشهر فولادشهراستقلال خوزستان - شمس‌آذر قزوین - ساعت ۱۶:۱۵- ورزشگاه غدیر اهوازجمعه ۱۹ بهمنملوان بندر انزلی - فولاد مبارکه سپاهان - ساعت ۱۶- ورزشگاه سیروس قایقران انزلینساجی مازندران - چادرملو اردکان - ساعت ۱۶- ورزشگاه وطنی قائمشهرخیبر خرم‌آباد - فولاد خوزستان - ساعت ۱۶:۱۵- ورزشگاه تختی خرم آبادمس رفسنجان - استقلال - ساعت ۱۶:۴۵- ورزشگاه شهدای مس رفسنجانشنبه ۲۰ بهمنهوادارتهران - آلومینیوم اراک - ساعت ۱۵:۳۰- ورزشگاه پاس قوامین تهرانپرسپولیس - گل‌گهر سیرجان - ساعت ۱۷- ورزشگاه متعاقباً اعلام می‌شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما